Begivenheder

Begivenheder

Tilbage

Præmie procenter ser ud til at være forkerte!

Det er vigtigt at huske, at chancen for hver præmie er pr. Forsøg og ikke over begivenheden som helhed.

Som et eksempel, hvis du har en 5% chance pr. Skud for at finde en Mesterkæmper. Det betyder, at du har en 95% chance for ikke at vinde en. Flere forsøg øger ikke din chance for at vinde en bestemt præmie. Chancen forbliver den samme hver gang.