Tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot

Tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot

Takaisin

Haluan poistaa tilini ja kaiken varastoimanne tiedon minusta. Mitä teen?

Voit poistaa tilisi ja varastoimamme tiedot Goodbye-työkalumme avulla.

Tämä sivu antaa sinun poistaa tilisi ja kaikki sen tiedot. Huomaa: poistoa ei voida peruuttaa.

Tee seuraavat asiat:

  1. Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen.

  2. Saat pian linkin sähköpostiisi. Klikkaa sitä tarkastellaksesi tilejäsi ja vahvistaaksesi poiston.

  3. Vahvista poisto

Jos sinulla on vierastili tai Facebook-tili, sinulla ei luultavasti ole liitettyä sähköpostiosoitetta. Ota yhteyttää tukeen, niin he auttavat tilin poistamisessa.