Fiók

Fiók

Vissza

Hogyan törölhetem a fiókomat és minden engem érintő adatot?

Fiók törlése egy adott világon

Amennyiben szeretnéd fiókodat törölni egy adott világon, kérjük menj a Beállítások → Fiók → Fiók törlése menüpontra.


Itt törölni tudod a fiókodat az adott világról. Más világokon levő fiókjaid nem kerülnek törlésre, ahogy a fórumfiókod sem. A törlés kérelmezésétől számított 5 napon belül, fiókod inaktiválva lesz, és továbbra is dönthetsz úgy hogy visszaállítod vagy véglegesen törlöd (ez már nem visszavonható, minden adat elfog veszni). Ez a lehetőség elérhető lesz számodra mindaddig amíg a regisztrációd létezik és az adott világ elérhető. Amíg a karaktered inaktiválva van, más játékosok nem láthatnak semmilyen információt rólad az adott világon.


Az összes téged érintő adat törlése

Amennyiben szeretnéd törölni az összes téged érintő adatot, kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunk munkatársaival, akik örömmel lesznek a segítségedre. 
Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a folyamat törli az összes információt és adatot a játékkal és a fórummal kapcsolatban, például aranyrögök, tárgyak eredmények stb. A törlés befejezése után az adatokat nem lehet helyreállítani. A fórum-hozzászólásaid nem kerülnek törlésre, de azok már nem fognak egyetlen fiókhoz sem kapcsolódni. A törlés akár 7 napot is igénybe vehet.

Ha tévedésből indítottad el a törlést, visszavonhatod, ha bejelentkezel a fiókodba és a "Fiók visszaállítása" gombra kattintasz.