Moje miasto zniknęło, a mój postęp przepadł
Jeśli gra zaczyna się od początku lub wyświetla inne miasto, możliwe, że wylogowano cię z oryginalnego konta. Może się tak zdarzyć po reinstalacji gry, zmianie urządzenia lub wyczyszczeniu danych aplikacji bądź przeglądarki.
Jeśli twoje konto było połączoneJeśli połączyłeś konto z adresem e-mail, Facebookiem, Google Play lub Game Center,
zaloguj się ponownie przy użyciu tej samej metody.
1. Otwórz grę i w razie potrzeby ukończ krótki samouczek.
2. Rozwiń dolne menu, stuknij swój awatar po prawej stronie i otwórz kartę
Konto.

3. Wybierz
Zaloguj się do istniejącego konta lub skorzystaj z odpowiedniej opcji
Połącz z.

4. Zaloguj się metodą, z którą połączone było twoje oryginalne miasto.
Jeśli nie masz już dostępu do swojego kontaSkontaktuj się z naszym zespołem wsparcia, abyśmy mogli odnaleźć twoje oryginalne konto i pomóc ci je odzyskać.
1. Otwórz ustawienia w grze, stukając awatar w dolnym menu, a następnie wybierz
Wsparcie.

2. Podaj
ID gracza lub nickname swojego oryginalnego konta. Każdy inny szczegół, który pamiętasz, może pomóc nam je zlokalizować.
3. Gdy zlokalizujemy konto, możemy poprosić o dodatkowe informacje, aby potwierdzić, że należy ono do ciebie. Następnie wyślemy ci
token odzyskiwania.
4. Otwórz
Ustawienia →
Konto →
Odzyskaj konto, a następnie wprowadź token.
Po odzyskaniu konta powiąż je z adresem e-mail lub połącz z Game Center albo Google Play, aby zwiększyć jego bezpieczeństwo.
Co jeśli konto zostało usunięte?Konta z wczesnych epok mogą zostać automatycznie usunięte po długim okresie nieaktywności. Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj:
Automatyczne usuwanie konta | Kiedy to następuje (i jak tego uniknąć). Gdy konto zostanie trwale usunięte, jego postęp nie może zostać odzyskany.
Powiązane artykuły