Moje město zmizelo a můj pokrok je ztracen
Pokud hra začíná od začátku nebo zobrazuje jiné město, možná jsi byl odhlášen ze svého původního účtu. To se může stát po přeinstalování hry, změně zařízení nebo vymazání dat aplikace či prohlížeče.
Pokud byl tvůj účet připojenPokud jsi svůj účet připojil k e-mailové adrese, Facebooku, Google Play nebo Game Center,
přihlas se znovu stejným způsobem.
1. Otevři hru a v případě potřeby dokonči krátký tutoriál.
2. Rozbal spodní nabídku, klepni na svého avatara vpravo a otevři kartu
Účet.

3. Vyber
Přihlásit se ke stávajícímu účtu nebo použij příslušnou možnost
Připojit pomocí.

4. Přihlas se pomocí metody, která je propojena s tvým původním městem.
Pokud již nemáš ke svému účtu přístupKontaktuj náš tým podpory, abychom mohli tvůj původní účet vyhledat a pomohli ti ho obnovit.
1. Otevři nastavení ve hře klepnutím na svého avatara ve spodní nabídce a poté vyber
Podpora.

2. Uveď
hráčské ID nebo přezdívku svého původního účtu. Jakékoli další podrobnosti, které si pamatuješ, nám mohou pomoci účet lokalizovat.
3. Jakmile účet najdeme, můžeme požádat o další informace k potvrzení, že ti patří. Poté ti zašleme
token pro obnovení.
4. Otevři
Nastavení →
Účet →
Obnovení účtu a zadej token.
Jakmile svůj účet obnovíš, prosím, propoj ho se svou e-mailovou adresou nebo s Game Center či Google Play, aby byl v bezpečí.
Co když byl účet smazán?Účty v raných érách mohou být po dlouhé době neaktivity automaticky smazány. Více informací o tom najdeš zde:
Automatické smazání účtu | Kdy k tomu dochází (a jak se tomu vyhnout). Jakmile je účet trvale smazán, nelze jej ani jeho pokrok obnovit.
Související články